joi, 11 martie 2010

La doctor

Am fost la Cluj. Pe lângă faptul că anumiţi prieteni nu au binevoit să răspundă la telefon ca să ieşim la bere (bănuiesc că telefoanele au fost monopolizate de doamnele din viaţa lor), am avut mai multe întâmplări plăcute şi una neplăcută. Printre cele plăcute, am jucat fotbal cu Fred şi Philip, la -5 grade Celsius, fără pauză, e un fel de fotbal a la Cluj. Nici măcar nu am schimbat porţile, iar acest aspect ma dat peste cap. Am avut şi programare la doctor. Nu ştiu nici cum o cheamă, că e doctoriţă, şi nici cum îi spune la cabinet. Nu ştiu practic nici ce fel  de investigaţii face, însă  a fost recomandată de Zoli, pe care îl lasă să mănânce grătare. Ăsta da doctor. În sinea mea, mă gândeam că dacă pe Zoli îl lasă să mănânce grătare, poate îmi dă şi mie liber la bere. Însă nu a fost să fie. Ajung ca omul la Cluj pe la orele 19.00, programarea fiind de la 19.30. Las maşina la bunul prieten Zoli, şi apoi mergem împreună la doctor. Urcăm scările către cabinetul privat, intrăm în universul magic al luptei pentru sănătate, când deodată filmul se rupe; ni se spune că, deşi avem programare la o oră binecunoscută, mai trebuie să aşteptăm. Şi nu 15-20 minute, nici măcar 60 de minute.Ci minim o oră jumătate. Personal, îi recomand la Zoli să schimbe doctorul. Ce doctor serios face programare şi nu te primeşte la ora pe care tot el a fixat-o? Imaginaţi-vă că soţia d-voastră e programată pentru cezariană. Emoţii mari, Turbo e în frunte. Ajungeţi acolo, pregătiţi de eveniment. Şi doctorul  vă spune că nu veţi deveni tată, cel puţin nu astăzi, pentru că astăzi a reprogramat pe altcineva.Pentru că azi nu are timp de voi. Pentru că  nu sunteţi importanţi.  Nu cred că trebuie să vă mai spun că nu m-am dus la ora 21.00. Nu mai aveam încredere în doctor. Aşa că, astăzi am să mânânc cartofi natur şi deseară am să beau coniac sau eventual whisky. Pentru că viaţa e grea, da trece!

6 comentarii:

  1. Da fratioare, cam asa e in satul asta. Programarile nu au absolut nici o valoare. Au poate putina valoare la clinicile private, de fite si foarte scumpe, unde personalul e pe masura, adica tri pitipoance - Dra. Doctor - iesite de pe bancile facultatii pe care si asa au fusarit-o, clinici care nu traiesc si asa decat din spagile primite de la diverse companii care isi trimit acolo angajatii ca sa isi faca analizele periodice.

    Clinicile bune sunt ticsite de oameni mai mult sau mai putin bolnavi, iar programarile sunt orientative. Vezi patania mea de la:

    http://traian99.blogspot.com/2009/10/acuma-asa-i-la-domnu-doctor.html

    Deziva: "numa' beteag sa nu fi in tara asta"

    RăspundețiȘtergere
  2. rau ai facut ca nu te-ai dus iar! daca fiecare lasa balta ''problema'' asa cum ai lasat-o tu apoi vor mai fi si altii care vor pati la fel ca tine.. cine stie pt cat timp! plus ca doamna...trebuia ciufulita un pic ca sa isi dea seama ca e ''degeaba'' si ca e ''bitch''! plus de asta, daca te luai de ea nu riscai decat sa te condiere grosolan si impertinent probabil...dar ce rezolvai??? :) erai impacat si descarcat! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. salut axante, is io adriana de la sebes, sora lu anca. am vrut sa te intreb o treaba: cum pot sa cumpar si eu cd-ul vostru (plus noi) avand in vedere ca is plecata pe pamanturi straine? sau ar fi posibil sa il ia cineva si sa mi-l trimita? platesc normal si cdul si posta si dau si o bere cand oi veni prin romania! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=-ZM6JM38nRk bun tanaru asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde esti plecata? Depinde de curier; Daca esti in Franta, stiu pe cineva care vine la o nunta, il pot trimite; toata discutia e in legatura cu costurile de expeditie.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca poate fi adus pana aici nu e problema ca de aici nu e asa scump de trimis desi nu vreau sa incurc pe nimeni. acel cutare daca vine la o nunta vine sa se simta bine nu sa se complice, si mai depinde si unde anume vine in franta.apoi daca e binevoitor...am zis ca acopar cheltuielile. ar mai fi o solutie mai simpla zic eu: daca poate ajunge la sebes la ai mei, nu mai e problema ca il vor trimite ei! ma gandesc ca sebesu nu e asa departe poate gasiti pe careva cu drum incolo. stiu ca ai mei au cautat cdul dar nu au gasit, probabil e imputita tara asta de manele! :) na, daca se gaseste cineva sa il lase la sebes in vreo dupa masa dupa ora 5 va fi perfect! si achitat tot! mersi mult!

    RăspundețiȘtergere

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...