miercuri, 1 iunie 2011

Un vot pentru Plus Noi -Esenţa vieţii

"Judeţul Timiş este reprezentat de o mână de elevi la Şcoala lui Andrei şi are nevoie de voturi. Proiectul trebuie menţinut în primele 11 poziţii pentru a primi locuri în Tabară lui Andrei şi finanţare din partea Petrom.
Proiectul respectiv aparţine unei şcoli mai mici, Şcoala Răchita, şi voturile nu prea zboară, tocmai de aceea s-au gândit la o promovare online, că aşa le stă bine, să se facă auziţi.
Finanţarea pe care ar putea să o primească ajunge la 5000 de euro pe care ar dori să-i investească în ecologizarea malurilor râului Bega din zona pădurii Dumbrava, dar şi prin împărţirea de anunţuri în localitate, în căutarea de voluntari.
Totodată, se ştie, elevii sunt foarte dornici să ajungă în tabăra promisă cîştigătorilor, că doar sunt copii şi le ştim bucuria şi entuziasmul. Așa că, echipa Plus Noi a lansat proiectul Esenţa Vieţii (voturi, aici) şi tot aici descrierea proiectului."

Materialul de mai sus e preluat de pe  un site marţian, ozeneu.com, care mi-a atras atenţia asupra denumirii cetei de elevi, adică Plus Noi ca apoi să am bucuria să citesc şi următorul comment la articol: "Mulţumim pentru promovare. Îi ştiu personal pe Plus Noi, ne întâlnim des cu Trascău Corp la concursurile montane. Sunt superbi şi de aceea consider ca merită să promovam acest nume în cadrul unui proiect de mediu".
Cum să nu-i iubeşti? Cum să nu-i votezi?

4 comentarii:

  1. mersi axante! eu sunt profa, adica pamela de la phoenix tim. sper sa nu fie bai ca v-am luat numele fara sa va zic, dar nu credeam ca proiectul la care lucrez cu copiii o sa aiba asa un mare rasunet in mediul online. promovarea ne poate ajuta sa fim in primii 11, mai ales ca prea multi sustinatori din lumea reala nu avem. daca o sa castigam dau o bere(sau mai multe). p.s: facem concurs pe la sfarsitul lui august, inca suntem in tratative cu locul.mai vb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus si pe site-ul nostru www.trascaucorp.ro. Sper sa se contabilizeze voturile, lumea voteaza din greu in ultima perioada.

    RăspundețiȘtergere
  3. De azi si pe Facebook!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos din partea vostră să puneți articolul și pe site! Momentan au urcat pe locul 7 și voturile continuă să crească.
    @Costea - Îmi poți lăsa un link, te rog?

    RăspundețiȘtergere

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...