joi, 1 noiembrie 2012

Asemănări

Nu ştiu exact din ce motiv, dar întotdeauna am văzut o asemănare între Tudor Chirilă şi Florin Piersic Jr., fiind de multe ori pe cale să-i confund pe cei doi. De Florin Piersic jr. ştiam doar vag, că e actor, că e fiul lui taicăsu', dar l-am cunoscut mai îndeaproape doar după ce i-am citit cărţile, superbele "Opere cumplite" şi "Romantic Porno". Şi Tudor Chirilă e actor, dar l-am cunoscut mult timp ca fiind solistul vocal al formaţiei Vama Veche, de la care iubesc foarte mult câteva melodii, prima în lista mea fiind desigur, "Zmeul".
Mi-am propus, în viitorul apropiat, să citesc câte ceva scris de Tudor Chirilă, să mai limpezesc imaginea lui proiectată în mintea mea. Am găsit, deocamdată, pe un anumit blog, doar o frază, care însă mi se pare una de excepţie, pe care o redau aici:

"Aţi văzut filmele alea în care oamenii, ca să se răzbune, mai trag nişte gloanţe în cadavrul duşmanului lor deşi ştiu că acesta e mort? Ei bine, oricâte gloanţe ai descărca în cadavrul unei iubiri pierdute n-o să-ţi potoleşti setea."



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...