luni, 17 februarie 2014

Nu ai nevoie de foarte multe...

"N-ai nevoie de foarte multe ca să fi fericit", sună un cântec al lui Dinu Olăraşu! Şi aşa şi este. Cred că în primul rând e vorba de sănătate. Când o ai nu o apreciezi destul. Atunci când stai rău cu sănătatea, nimic nu are cum să fie bine, totul e şters, culorile sunt gri spre negru, sufletul îţi e înecat de negură. Orice îţi propui să faci în viaţă, trebuie să ţină cont de simplitatea proverbului: "Sănătate, că-i mai bună decât toate". După ea vin toate. 
O plăcintă de varză făcută într-un cuptor de pâine, alături de prieteni întruniţi ad-hoc la o sărbătoare, sună foarte bine. O plimbare prin munţi, cu explicaţii detaliate despre cum arată "rahatul" a diverse animale sălbatice, sună extraordinar. Un cântec la chitară, însoţit de lumina lunii, te poate duce cu gândul departe, în lumea celor ce sunt atât de aproape de fericire. Un traseu de curăţare prin pădure ai unei căi de acces, la care se adaugă adrenalina întâlnirii cu Moş Martin, te poate face să te simţi ales, privilegiat.Viaţa e frumoasă şi simplă! Viaţa ne oferă tot ce avem nevoie, chiar dacă sunt momente în care suntem copleşiţi de ea!
Nu vă urez prea multe, decât sănătate şi cărări însorite!

A, era să uit! La Mulţi Ani, Trascău Corp!4 comentarii:

 1. Fericirea... e să ştii să îţi doreşti ceea ce ai deja. - Sf. Augustin

  RăspundețiȘtergere
 2. Uneori si "putinul" e greu de gasit ...
  Teo

  RăspundețiȘtergere
 3. In cele peregrinari pe carari insorite de munte sa porti gandurile celor (si nu putini la numar !) ce s-au regasit in melodiile voastre ! Iti doresc sa ai tot atatia prieteni alaturi cate vizualizari au melodiile voastre pe YouTube !
  Teo

  RăspundețiȘtergere

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...