joi, 1 septembrie 2011

Ură

Nu credeam să acumulez atâta ură în mine. O aveam deja pe cea latentă pentru Tokes şi Ion Iliescu,nu mai trebuie să detaliez de ce. O mai am şi pe aceea cu Victor Piţurcă, un nimeni în drum care habar nu are ce înseamnă să fi antrenor, care şi-a bătut joc de o ţară întreagă şi care a fost numit din nou, pentru a o mai face odată. Un ticălos care în complicitate cu alţii, aproape a ucis "Campioana unei mari iubiri".
Dar nimic dintre toate acestea nu se compară cu ura pentru Traian Băsescu. De câteva zile, nu mai e preşedintele meu, am renunţat la "onoarea" aceasta. Când îmi amintesc că l-am votat în 2004 , mi se face rău. Sunt sigur că blestemul aurului îl va ajunge şi pe el. Pe toţi îi va ajunge.
Însă dacă va încerca sau va ajuta cu ceva la modificarea Legii Minelor în aşa fel încât oamenii să poată fi expropiaţi pentru o investiţie PRIVATĂ (nici Ceauşescu nu a făcut aşa ceva) îl previn, public, că se va lăsa cu violenţe de neimaginat. Şi nu numai la Roşia Montană. Dacă ei nu sunt în stare să hrănească cetăţenii care i-au ales, să renunţe, să lase pe alţii. Nu trebuie să ne vândă, bucată cu bucată! 
Nu îl ameninţ pe numitul Băsescu Traian. El doar s-a vândut, ca mulţi alţii. Îi ameninţ pe toţi cei care  vor să ne scoată din casele noastre, pentru interesul lor. Aceia nu sunt români şi trebuie să se teamă.
Acest mesaj se adresează fiecărui cetăţean din ţara aceasta. Dacă legea se va modifica , în sensul menţionat mai sus, nu mai sunteţi în siguranţă nicăieri. Vă vor scoate din casele voastre, pentru un pumn de sare sau o găleată de cărbuni............
Cineva zicea odată: o Mamă, o Ţară, un preşedinte.............. A mai rămas mama.............Adio România.......

1 comentarii:

  1. In poza (si albumul) de mai jos, cred eu, se afla raspunsul la ce va fi acolo DUPA exproprieri.

    https://picasaweb.google.com/107984892938750428943/BikeMetaliferiValeaSesiiGeamanaRosiaMontana#5601834689890778354

    as vrea sa-ti spun ceva linistitor asa, ca-n cantecul Vetei Biris: "...nu te teme mai Axante...", dar Iancu nu mai e, saracu', iar eu cred ca ar trebui sa incepem sa ne temem toti!

    RăspundețiȘtergere

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...