miercuri, 24 octombrie 2012

Lansare volum de poezii....

... scrise într-o viaţă anterioară.
De ce vă miraţi? Da domne', mi le amintesc pe toate.
Ce face omul când se plictiseşte? Se dă pe net. Şi găseşte o grămadă de prostii, gen ce reprezintă visele, precum şi ce ai fost într-o viaţă anterioară. După data şi anul naşterii.
După cum probabil vă aşteptaţi, în viaţa anterioară am fost femeie. O bunătăciune de un metru optzeci, cu picioare lungi şi subţiri, cu sânii fermi şi obraznici. Ultima frază am băgat-o de la mine. Cică am trăit undeva prin Yugoslavia, prin anul 1800- şi apoi începe distracţia- şi am fost dramaturg, director, muzician sau poet. Vedeţi cum toate se leagă?
Cică în viaţa asta am o lecţie importantă de învăţat. Trebuie să renunţ la posesivitate şi gelozie, să dovedesc că îmi stăpânesc pasiunile. Voi descoperi că încrederea în celălalt este singurul drum care duce către împăcarea cu sinele.

       Acestea fiind spuse, vă invit, alături de prietenul Padre (Alex Petrescu) la lansarea dublului volum de poezie, intitulat "Oricum, oricine" sau "Oricine, oricum" care va avea loc la Alba Iulia, în 16 Noiembrie 2012, în cadrul Festivalului Naţional de Folk "Ziua de Mâine". Volumul apare sun îngrijirea Fundaţiei Inter-Art Aiud şi e finanţat de Consiliul Judeţean Alba. Voi revenii cu detalii despre locaţie şi oră. 
           E posibilă şi probabilă o lansare la Aiud, în 17 Noiembrie.

 

3 comentarii:

  1. ...Întrebare: De ce te-o fi trimis înapoi Doamne - Doamne?...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba, ba, vin si io la lansare! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @horia68 -scrie acolo Horia, cica am o lectie de invatat. Dar de ce m-a trimis barbat, asta e intrebarea?

    RăspundețiȘtergere

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...