marți, 22 martie 2011

Ana de la Citeră (Ticeră)

Cred că v-am tot spus de ce îmi place mie la Ana de la Citeră (pe vremuri, pentru cine nu ştie, Citera era un sat, în buletinul Anei scrie: sat Citeră nr....), dar mai jos veţi găsi şi alte motive, care vor fi îndelung degustate de cei plecaţi mai departe, gen Gabriel sau Puiu, Cristian sau Blinkin şi de ce nu Traian.

Vă urez salivare plăcută!

Cum să nu bei un "crampam", până alţii lucrează...

bine, nu chiar toată lumea, dar în general se lucra.....

noroc cu Ana că altfel cine ştie la cât plecam....cu atâta crampam în casă!

şi rezultatul, unul memorabil şi acum îmi vine să-mi ling degetele....


Mulţumim, mamă Ană!


3 comentarii:

  1. Testoaseeeeeee!!! :(( Eu cand mai pup asa ceva? Auzi acolo: Dambau, Saruni, Zlatna, Trascau, Ana de la Citera, placinte, crampăl (la noi la Bistrita ii zice "crampăl") etc.

    Deschidem oricum in curand sezonul Orasti, unde va asteptam cu mare drag, beri in vale sau de ce nu in noul beci, gratarene, miciuri, foc, chitare si alea aleaa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bha Traian, sper ca nu in mai, ca in mai am numa week-endul 13-15 liber.

    RăspundețiȘtergere
  3. Perfect. Weekendul 13-15 mai este rezervat pt Axante and Co. (adica Trascau Corp, Plus Noi etc.) la Orasti. Puneti in agenda, da sfoara la oamenii de la club si haideti!

    Noi vom fi acolo si cu un weekend inainte, adica 6-8 mai, cand ma vom sarbautori de ziua mea :) Daca nu puteti veni in acest weekend, veniti dupa o saptamana (13-15 mai) si continuam ceea ce am lasat cu un weekend in urma, sau ii zicem etapa a doua de pilda. Mare lucru...

    RăspundețiȘtergere

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...