marți, 8 martie 2011

Parcul Custozza-Alba Iulia

Mi se pare imposibil ca în anul 2011 să se întâmple aşa ceva. În loc să aibă loc un dialog, o dezbatere publică oamenii sunt atacaţi cu buldozerul pentru că sunt interesaţi de soarta unui parc din oraşul în care trăiesc. Dacă ai o opinie şi e alta decât cea a autorităţilor, poţi fi atacat cu buldozerul. Rog toţi jurnaliştii care au mai rămas independenţi, ziarele naţionale să urmărească imaginile şi să-i ajute pe aceşti oameni.
Au trecut mai bine de 20 de ani de la Revoluţia Română. Şi primim, încă o dată, un pumn în gură. Pentru că vorbim.Pentru că avem altă culoare politică. Sau, mai rău, pentru că ne pasă.

6 comentarii:

  1. Incredibil! Absolut revoltator! Ce "Alba Iulia anului 2011"?! Care Uniunea Europeana?! Este mai mult decat lipsa de democratie. Este o formula dupa care se conduceau unele state africane dictatoriale. Romania nu este mai presus cu nimic fata de Libia Evului Mediu sau de Sudanul din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

    Falimentati dracului odata tara asta, terminati-o de furat, abdicati naibii de impostori, sau vindeti de pe-acum tara americanilor sau oricui e in stare sa faca ceva cumsecade aici. Pentru ca oricum acolo se va ajunge in curand atunci cand, in curand, nu mai aveti ce fura si distruge, adica la un colaps total, la anarhie si la haos.

    Nu pricepeti?! E o tara blestemata cu un popor pe masura. Terminati cu alea ca "Avem o identitate", sau ca "nu ne vindem tara" etc. Daca vreti sa iesiti din mizerie, vindeti dracului tara de pe-acuma, ca si asa nu avem nimic bun in ea cu ce sa ne mandrim.

    Emigrez clar!

    RăspundețiȘtergere
  2. oamenii alta treaba nu au daca vreau sa protejeze pomii nu au decat sa il protejezee dar sa nu se bage in fata utilajelor,ei se pare ca nu cauta decat scandal cu autoritatile.

    RăspundețiȘtergere
  3. mi se pare normal ce se intimpla,uscaturile alea trebuie scoase afara iar cei care nu au treaba sa fie legitimati si sa sa se verifice daca au autorizatie de miting sau protest.....iar cel care pretinde ca a fost lovit sa isi vada de treaba ca el sa bagat acolo intetionat cred ca vrea sa se sinucida....parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. stati linistiti.

    NU SE VA TAIA NICI UN COPAC,

    veniti vineri in parcul custozza la protest

    sa nu ne supere hava ca ii umplem de graffiti toate monumentele si toata cetatea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, asa ar trebui. Sa umplem cetatea de graffiti, toate monumentele, pe Mihaita Batausu', pe zidurile cetatii sa scriem mare cu vopsea galbena "mirciulica havelica - killer-u' de petrinjei", pe zidurile catedralei mantuirii neamului sa desenam cranii, svastice si cruci intoarse, iar in parcurile din santuri (auzi acolo - in stil japonez...) sa o vedem pe ministra Udrea vanzand samanta, ghiocei si vata de zahar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca tot e sa taie copacii sa faca parcul cum era in perioada medievala, io zic ca cel mai bine ar fi sa demoleze si Catedrala Reintregirii, ca nici aia nu era acolo in perioada medievala ... si toata lumea va fi fericita ...

    RăspundețiȘtergere

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...