marți, 15 noiembrie 2011

Ziua de Mâine- un fel de "Noi (cu plus) peste tot"

Cam asta ar fi descrierea. Am fost peste tot. Am cântat la Teatrul Prichindel," La Pas", în faţă la Casa de Cultură a Sindicatelor, la Art Cafee Downtown, ba chiar şi la Hotel Cetate. Am descoperit şi am fost descoperiţi. S-a scris despre noi cam peste tot. Au scris: CityNews, Plaiu Luminatu, Adevarul, Monitorul de Alba, Forever Folk,  Diana de nenumarate ori, Mihai, Oltea, Ovidiu, Maka. De bine. S-a mai scris prin Informaţia de Alba, Ziarul Unirea şi prin alte publicaţii, cărora le mulţumim.
Ce mai poţi spune după un astfel de week-end? Când încă mai simţi fiorul, cu toată oboseala din oase?
Pentru mine, cel mai frumos a fost (deşi peste tot am fost înconjuraţi de căldură) în frigul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Unde oamenii au răbdat 15 minute în frig zâmbind, degustând un vin Demidulce şi bucurându-se de focul pregătit de organizatori. În frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba, am revăzut zeci de chipuri  foarte fericite de ceea ce tocmai li se întâmpla. Folk la minus 3 grade. Cântece de munte şi multe, multe emoţii.
Am răguşit instant după numai 3 piese. Dar am continuat. Măcar eu nu cântam la chitară, să îmi îngheţe mâinile pe corzi.
Când am cântat Dorul nostru de Munţi, parcă lumea nici nu mai respira. Aşa am simţit şi atunci când am cântat "Evocare" pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Mulţumim tuturor celor care ne-au felicitat şi promitem să continuăm!

P.S. Atât de mult îmi place poza asta Ozenistică, by Diana...................


4 comentarii:

  1. Sunteti foarte buni si foarte tari. Asta e clar. Ma mandresc ca sunt originar din Judetul Alba, un judet care a dat o multime de oameni care mai de care mai de seama de-a lungul istoriei. Bafta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sal Traian, multumim,te inscrii in cursa pentru cel mai tare fan! Apropo, cantam si la botezuri, eventual instalari de Windows! Dar cred ca prima impostaza poate te intereseaza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca v-ati cunoaste de undeva :D
    Mihai de la Timisoara ;)

    RăspundețiȘtergere

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...