vineri, 16 martie 2012

Hai sa o facem România -again and again

Scriam aici despre Let's do it Romania şi despre cum lucrurile au început să se schimbe de la bine la mai puţin bine. Dar nu ne lăsăm. Asta ne caracterizează. Oricât ne-am scârbi, oricât de dezamăgiţi am fi, revenim an de an la acţiunea asta pentru că TREBUIE. Pentru că putem şi pentru că e importantă. Şi pentru că merită. Pentru că vezi an de an tineri cu zâmbetul pe buze, deşi nu îşi mai simt picioarele sau mâinile.
Conform site-ului Let's do it România, anul ăsta peste 85 de ţări vor organiza a zi de curăţenie generală, iar România, alături de Bulgaria, Turcia şi Republica Moldova au o zi de curăţenie comună, 12 Mai. Dacă tot nu îi mai batem la fotbal, măcar să adunăm mai multe gunoaie decât ei.
"Anul acesta, acțiunea de curățenie națională va îmbrăca o nouă formă: în fiecare județ vor fi propuse și alese zonele în care se va face curățenie, fiecare locuitor al țării având astfel posibilitatea de a propune și a vota zona pe care și-o dorește curată. Numărul de zone din fiecare județ va fi stabilit în funcție de zonele propuse, dar și de resursele locale. Printre primele propuneri se numără pădurea Snagov, Băneasa din Bucureşti, zona lacului Vidraru în Argeş, Codrii Paşcaniului în Iaşi sau Lacul lui Eminescu în Botoşani."

Mai multe informaţii găsiţi şi veţi găsi pe Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO sau pe site-ul www.letsdoitromania.ro. Şi evident, pe blogul acesta, deoarece sunt şanse mari să mă ocup de coordonarea evenimentului în Zona Zlatna- Almaşu Mare.
Mai jos pun câteva poze, ca să vedeţi cum stă treaba.










 Poze din rezervaţia naturală Cheile Glodului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici. De bine, de rău, numa' scrie...